четвер, 18 квітня 2024 р.

Договір про співпрацю

Розширюємо горизонт...🐎🖊️🖋️📔
🗓️Учора, 16.04.2024р., у стінах Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького відбулась важлива зустріч, у ході якої підписано в.о.ректора університету Іваном Парубчаком (Ivan Parubchak)та директором Багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр Святого Миколая група Наталією Цимбалюк (Наталі Цимбалюк) Договір про співпрацю.
📔Ця угода надалі передбачає обмін досвідом Сторін, проведення спільних досліджень, організацію навчальних заходів тощо, спрямованих на підвищення якості та ефективності іпотерапії як методу реабілітації.
👉Цей день став початком взаємодії академічної спільноти із практикуючими фахівцями для досягнення найкращих результатів у розвитку анімалотерапії. 

👉Відтепер, у рамках співпраці, студенти університету будуть мати можливість на базі "БП НРЦ Святого Миколая" проходити практику під керівництвом інструкторів-іпотерапевтів. Це дозволить студентам поглибити та систематизувати академічні знання, отримати безцінний досвід роботи із реальними бенефіціарами та побачити, як теорія трансформується у практику, а також переконатися в ефективності методу реабілітації шляхом безпосереднього контакту і спілкування із конем.

✅Ми вдячні за можливість зустрітися і обмінятися думками та віримо, що наша співпраця зробить значний прорив у розвитку іпотерапії.🐎

Немає коментарів:

Дописати коментар