Сторінки
Головна сторінка
Прозорість та інформаційна відкритість
Про заклад
Нормативні документи
Звітна інформація
Кошторис і фінансовий звіт
Матеріально-технічне забезпечення
Науково-методична діяльність
Освітня програма, навчальні плани
Наша шкільна родина
ОСКЦ
Дошкілля
Допрофільна освіта
Організація літнього оздоровлення
Запобігання та протидія булінгу
Для батьків
Оцінювання
Безпека життєдіяльності
Правила поведінки здобувачів освіти
Проєкти
Каністерапія
Іпотерапія
Арт-терапія
Фізична реабілітація
Міжнародна співпраця
Співпраця з ГО
Вакантні посади
Новини
середа, 4 грудня 2024 р.
Львівське вище професійне училище харчових технологій
Допрофільна освіта
Сьогодні учні 12 класу готували булочку волоську
під керівництвом майстра Людмили Гудзюк
Учні чудо виконали роботу. Всі дуже задоволені.
Немає коментарів:
Дописати коментар
Старіша публікація
Головна сторінка
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар