Сторінки
Головна сторінка
Прозорість та інформаційна відкритість
Про заклад
Нормативні документи
Звітна інформація
Кошторис і фінансовий звіт
Матеріально-технічне забезпечення
Науково-методична діяльність
Освітня програма, навчальні плани
Наша шкільна родина
ОСКЦ
Дошкілля
Допрофільна освіта
Організація літнього оздоровлення
Запобігання та протидія булінгу
Для батьків
Оцінювання
Безпека життєдіяльності
Правила поведінки здобувачів освіти
Проєкти
Іпотерапія
Арт-терапія
Фізична реабілітація
Міжнародна співпраця
Співпраця з ГО
Вакантні посади
Новини
Інклюзивний музей дитячих досягнень
середа, 29 січня 2025 р.
Львівське вище професійне училище харчових технологій
Допрофільна освіта
Удосконалення виробів смажених без жиру.
Асортимент виробів.
Смаження із строгими вимогами до техніки безпеки.
Оформлення, подавання та смакування виробів приготованих власноруч .
Ось так працюють учні 13 класу.
МОЛОДЦІ !🥰✨
Немає коментарів:
Дописати коментар
Новіша публікація
Старіша публікація
Головна сторінка
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар