Сторінки
Головна сторінка
Прозорість та інформаційна відкритість
Про заклад
Нормативні документи
Звітна інформація
Кошторис і фінансовий звіт
Матеріально-технічне забезпечення
Науково-методична діяльність
Освітня програма, навчальні плани
Наша шкільна родина
ОСКЦ
Дошкілля
Допрофільна освіта
Організація літнього оздоровлення
Запобігання та протидія булінгу
Для батьків
Оцінювання
Безпека життєдіяльності
Правила поведінки здобувачів освіти
Проєкти
Іпотерапія
Арт-терапія
Фізична реабілітація
Міжнародна співпраця
Співпраця з ГО
Вакантні посади
Новини
Інклюзивний музей дитячих досягнень
четвер, 6 березня 2025 р.
Львівське вище професійне училище харчових технологій
Допрофільна освіта 13 клас
Учні готували пиріжки з картопляною начинкою.
Вивчали види смаження, асортимент начинок.
Завдання виконували вчасно та із задоволенням смакували свої вироби😋🥖
Немає коментарів:
Дописати коментар
Новіша публікація
Старіша публікація
Головна сторінка
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар