пʼятниця, 2 жовтня 2020 р.

Семінар-нарада для практичних психологів і соціальних педагогів закладів освіти обласного підпорядкування «Робота працівників психологічної служби в умовах пандемії»

Практичний психолог Багатопрофільного навчально-реабілітаційного центру Святого Миколая Ничта Н. Л. взяла участь у  семінарі-нараді для практичних психологів і соціальних педагогів закладів освіти обласного підпорядкування «Робота працівників психологічної служби в умовах пандемії», який відбувся 24. 09. 2020 року.
Говорили про методичне забезпечення, форми та методи роботи в умовах пандемії. Зокрема, про те, що фахівці психологічної служби продовжують діяльність, спрямовану на реалізацію головної мети та завдань психологічної служби – збереження та зміцнення психічного й фізичного здоров’я; забезпечення психологічної безпеки, надання психологічної і соціально-педагогічної допомоги всім учасникам освітнього процесу.
Відповідно до звернення директора Українського НМЦ практичної психології і соціальної роботи В. Г. Панка до фахівців психологічної служби України,  слід передовсім:
суворо      дотримуватися режиму карантину та методик профілактики захворювань;
берегти      своє здоров’я і здоров’я своїх близьких;
пропагувати      здоровий спосіб життя;
продовжувати      спілкуватись з учасниками освітнього процесу (клієнтами) за допомогою      соціальних мереж, використовувати інші дистанційні форми роботи.

Немає коментарів:

Дописати коментар