понеділок, 22 березня 2021 р.

Перша науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих учених «Педагогічна наука у світі реформ та викликів»

Вчитель початкових класів, логопед КЗ ЛОР «Багатопрофільного навчально-реабілітаційного центру Святого Миколая» Білецька Наталія стала учасницею Першої науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених «Педагогічна наука у світі реформ та викликів», на якій поділилась власним досвідом роботи з дітьми з розладами спектру аутизму в період карантину  з допомогою технологій дистанційного навчання, зокрема, розповіла про “Особливості комунікативної діяльності дітей з розладами спектру аутизму”. Науковий захід відбувся дистанційно 19 березня 2021 року в Львівському національному університеті імені Івана Франка. Його організувало новостворене Наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів та молодих учених факультету педагогічної освіти «Discere Docendo» в рамках відзначення 360-річчя з дня заснування Університету.
Щиро вітаємо Білецьку Наталю з досягненням нових вершин та бажаємо невичерпної  енергії,  яскравих, значних подій та особистого щастя.

Немає коментарів:

Дописати коментар