понеділок, 19 квітня 2021 р.

Інформація до відома батьків дітей з особливими освітніми потребами, випускників середньої базової освіти.

Інформація до відома батьків дітей з особливими освітніми потребами, випускників середньої базової освіти.
Комунальний заклад Львівської обласної ради «Багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр Святого Миколая» розпочинає новий проект «Допрофільна середня освіта за професійним спрямуванням для дітей та молоді з особливими освітніми потребами в умовах багатопрофільного навчально-реабілітаційного центру». Уже у новому навчальному році у закладі відкриється 11 клас, а в подальшому передбачено три роки навчання (11-13 класи). Допрофільна освіта  визначатиме найбільш доступні для дітей та молоді з особливими освітніми потребами види роботи, надасть їм можливість обрати майбутню професію відповідно до їх вмінь, навичок, психофізичних здібностей та уподобань, сприятиме підвищенню рівня їх соціальної адаптації для продовження їх навчання у закладах профтехосвіти та дозволить максимально залучити у активне суспільне  життя.
Щиро дякуємо Департамент освіти і науки ЛОДА  та його директору Олег Паска за підтримку цього проекту.
Особлива подяка голові ГО «ВАРТА», депутату Львівської міської ради, громадській діячці та чудовій людині Наталія Шелестак за активну участь в організації цього проекту. 
Проект «Допрофільна середня освіта за професійним спрямуванням для дітей та молоді з особливими освітніми потребами в умовах багатопрофільного навчально-реабілітаційного центру» відкриє для цих дітей нові перспективи.

Немає коментарів:

Дописати коментар