середу, 25 травня 2022 р.

День вишиванки

Ми вміємо радіти навіть тоді, коли, здавалося б, радості мало... Проте завдяки ГО "Розвиток Громади" , вчорашній день ми прожили із усмішками на вустах, радістю в серцях і великою єдністю усіх українців, які знають своє коріння, шанують українську культуру, традиції і бережуть нашу історію, що закарбована в різноманітних узорах української вишиванки.

Колектив Багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр Святого Миколая група, тимчасово переміщені діти та їхні педагоги, які прийняв наш центр, висловлюють щирі слова вдячності керівнику ГО "Розвиток Громади" Андрій Ярославович за організацію та проведення свята до Дня вишиванки в нашому закладі. 

Ви зуміли підібрати ключі до дитячих скриньок емоцій та розбурхати в них ті, які приносять насолоду від життя. Дякуємо Вам та усім, хто долучався до цього свята. Ви подарували неймовірні миті радості усім нам.

Бажаємо Вам благословенних днів, відчуття втіхи від зробленої праці, міцного здоров'я, благополуччя у Ваших сім'ях та мирного неба усій країні - тій, що зветься Україна!❤️🇺🇦

Немає коментарів:

Дописати коментар