пʼятницю, 24 червня 2022 р.

Мали надзвичайно приємну зустріч з неймовірно енергійною американкою з українським корінням, волонтеркою, фахівцем спеціальної освіти, мамоди дитинки з ООП -Террі.

Ця зустріч відкрила гарну можливість співпрацювати з американськими спеціалістами спеціальної освіти, які готові ділитися власним досвідом не лише з нашими фахівцями, але і з батьками. Адже маємо спільну думку, що будь-які зусилля фахівців можуть стати марними або не дадуть належного результату, якщо не будуть підкріплені батьками вдома.
Ми певнені, що для нас це дуже гарний шанс отримати інші методики роботи з дітьми з ООП. Обговорювали здобутки та проблеми спеціальної освіти України та США, а також різні формати співпраці з нашим закладом, зокрема, підтримку БП НРЦ Святого Миколая не лише методичну, але й фінансову. Пані Террі вже приїхала з подарунками - сенсорними телефонами та планшетами для покращення освітнього середовища під час воєнного стану. Домовились про встановлення модульних класів, з метою вирішення проблеми освітнього простору, яка назрівала уже давно і стала критичною у час військового вторгнення росіян.
А ще, Террі привезла листи підтримки від американських дітей - українським дітям та обговорювали налагодження особистісними контактами між дітьми та їх батьками двох країн.
У перспективі - ще багато ідей та планів. Цей проект довготривалий і неодмінно принесе гарний результат!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар