четвер, 22 грудня 2022 р.

❄️🎄⛄🎀🎄❄️🎄🎁🇺🇦

 Свято Миколая - це час справжніх див. Це час, коли перебуваєш в очікуванні, але не знаєш, що тебе чекає і від кого, проте є впевненість, що диво неодмінно станеться з тобою.🌃
До нас сьогодні завітали св. Миколай з ангеликом та іншими помічниками.
Наше попереднє знайомство відбулось в телефонному режимі, але ми вже чекали на диво - реальне спілкування із нашими благодійниками.
Як виявилось, це молодь зуміла згуртуватись, яка має багато яскравих вражень, ідей і яка має понад усе добрі і люблячі серця. св. Миколай із помічниками подарували для наших дітей різноманітні розвиваючі ігри, які нам є дуже необхідними у роботі із дітьми з особливими освітніми потребами.
Дякуємо Вам Yosyp Antoniv, Katya Lukashynska, Василь Кудик, Dmytro Blagiy, @Kozlov Iurii, Harbuz Mariia, Harbuz Andrii та іншим, що долучились у свій спосіб до розвитку особливих діток. А ще дуже Вам вдячні за фрукти і святкову різдвяну атмосферу. Нам приємно бачити, коли діти підхоплюють новорічний настрій, стають у танок, бо чують радісну мелодію Різдва.
У цей передноворічний час бажаємо Вам відчути благодать Господню, нехай Ваші серця наповнюються радістю, а найголовніше - щоб наше усіх спільне бажання здійснилось - бажання МИРУ. 🇺🇦

Немає коментарів:

Дописати коментар