понеділок, 1 травня 2023 р.

Завершено встановлення модульного будинку для корекційно-розвиткових занять

Мабуть, у кожної людини є мрія. Мрія - це те що рухає нас вперед, це наш орієнтир до дій. Можливо хтось скаже вам, що ваша мрія не здійсненна, але це не правда. Для тих людей хто справді хоче, рано чи пізно все неможливе стає реальністю. Головне, зустріти людей, які готові не лише повірити в ці мрії, але й перетворити їх в реальність.
Сьогодні здійснилася ще одна наша мрія - завершено встановлення модульного будинку для корекційно-розвиткових занять, яку втілено в життя громадською організацією "Проект №1", завдяки фінансовій підтримці родини Кінні та Спілки Української Молоді США (СУМ), зокрема, осередку у місті Бостон.
Щиро дякуємо усім небайдужим людям, які долучились до встановлення цього будинку. Особлива подяка Космині Юрію, який був ініціатором, координатором та рушійною силою проекту. Відкриття модульного будинку не лише покращить матеріально-технічну базу закладу, але й дасть можливість охопити освітньою послугою більшу кількість дітей з ООП, які прагнуть навчатись у нашому закладі.
Ще раз дякуємо усім за реалізацію такого грандіозного і надзвичайного важливого проекту. Бажаємо усім здоров'я, благополуччя, Божої опіки і нехай усі Ваші МРІЇ здійснюються!
Відео за посиланням:
https://www.facebook.com/groups/St.NicolasSpecialChildrensCenter/permalink/2679968155478572/

Немає коментарів:

Дописати коментар