середа, 21 червня 2023 р.

Благодійна допомога

Сьогодні у Багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр Святого Миколая чудовий день - у нас появилися нові друзі! Ми щиро дякуємо за візит нашим надзвичайним гостям, волонтерам з Іспанії Milka Valdiviezo Trelles та Pedro José Gazapo Galán . Вони є членами іспанської організації Voluntarios Extremeños por Ucrania . Milka та Pedro приїхали з іграшками та спортивними формами для наших вихованців. Їхнє щире бажання допомогти та підтримати наших дітей надихає нас і дарує нам радість. Вони принесли усмішки на обличчя наших дітей та незабутні моменти, які надовго запам'ятаються, за що ми їм безмежно вдячні!
Окрім цього, хочемо висловити глибоку вдячність нашій постійній гості, Dolores Peña, яка передала пакунок благодійної допомоги для однієї з потребуючих сімей наших учнів. 
Ваша щедрість та турбота про наших дітей надихають нас!
Ми хочемо подякувати Milka, Pedro, Dolores та всім волонтерам організації "Voluntarios Extremenos por Ukrania" за вашу працю, доброту та зусилля, які ви вкладаєте в допомогу тим, хто цього потребує! Дякуємо за вашу небайдужість та незламну віру в доброту людського серця! Разом ми здатні змінити світ на краще! 🫶☺️🌷

Немає коментарів:

Дописати коментар