вівторок, 13 серпня 2024 р.

Другий день на «Планеті мрій» – емоції зашкалюють!

Сьогодні наш табір знову наповнився радістю, творчістю та новими відкриттями! Діти, їхні братики, сестрички та батьки разом занурилися в неймовірну атмосферу позитиву та підтримки

🌈💫
Що ж у нас відбулося?
🎨 Творчі майстер-класи: Наші діти з натхненням розписували дерев'яні фігурки, малювали та творили справжні витвори мистецтва! Кожна дитяча посмішка – це нова барва в нашій спільній картині.
🐴 Іпотерапія: Лунка та Кептарик знову допомагали знайти гармонію та впевненість, надаючи дітям незабутні відчуття. Індивідуальні заняття створили ще більше тепла та підтримки.
🎶 Гармонія звукових вібрацій: Сеанс звукової терапії від Володимир Сарахман та Тетяни Сарахман подарував батькам справжнє занурення у світ звуків, які допомогли розслабитися, зняти напругу та налаштуватися на позитив.
👨‍👩‍👧‍👦 Спільна діяльність дітей та батьків: Арттерапевтичний сеанс від Вероніки Шевчук та ігри психологічної підтримки з проекту Олени Зеленської стали ще одним етапом нашого зближення. Разом ми малювали, грали, танцювали та просто насолоджувалися часом один з одним!
💦 Басейн: Вода, сміх і радість! Що може бути краще, ніж спільні водні розваги?
🎤 Лекторій для батьків: Сьогодні ми з Yevheniy SukovskyyPavlo Ivanenko та Оксаною Заєць говорили про важливе – статеве виховання дітей з ООП та вакцинацію. Ці теми відкрили нові горизонти для розуміння та підтримки наших особливих діток.
Кожен момент сьогодні був наповнений теплом, турботою та справжнім щастям! Ми щасливі бути частиною цього чарівного табору та ділитися з вами кожною миттю. 🌟💛
З нетерпінням чекаємо на нові пригоди завтра! 🚀

Немає коментарів:

Дописати коментар