понеділок, 30 вересня 2024 р.

Львівське вище професійне училище харчових технологій

Допрофільна освіта, 13 клас 
Осінь.
Золота осінь багата на овочі та фрукти. 
На сьогоднішньому уроці кулінарної справи учні вивчали харчову цінність овочів та фруктів. 
Під керівництвом майстра Ірина Савчак учні підготували продукти, нарізали, заправили та оформили салат багатий на вітаміни "Вінегрет".
В нас цей салат мав назву "Дари осені"🥔🥒🥕🧅
  Смакували із задоволенням - заготовлено власноруч😋😋😋
МОЛОДЦІ !!!
Відео за посиланням:
https://www.facebook.com/share/r/oLyMBdczhCypZ5rh/

Немає коментарів:

Дописати коментар