пʼятниця, 6 вересня 2024 р.

🤩😍🥳 Наша мрія стала реальністю — маємо новий шкільний автобус для наших неймовірних дітей!

🚌 Сьогодні, за сприяння Міністерства освіти і науки України, наш Багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр Святого Миколая група отримав новенький шкільний автобус від Львівської обласної ради та Департаменту освіти і науки ЛОДА!

🚍 Це не просто транспортний засіб, а нові можливості для наших вихованців комфортно і безпечно добиратися до НРЦ, брати участь у цікавих заходах та екскурсіях. Це великий крок уперед у створенні ще доступнішого та зручнішого освітнього середовища для дітей.

🚌 Дотепер ми мали велику проблему: кількість дітей, які потребували довезення до нашого НРЦ, значно перевищувала кількість місць у наших автобусах. У декілька разів більше дітей потребували перевезення, ніж ми могли забезпечити. Але тепер, завдяки новому автобусу, ми зможемо забезпечити ці потреби і надати можливість кожній дитині дістатися до НРЦ у комфортних умовах!

Щиро дякуємо @Львівській обласній раді, Департамент освіти і науки Львівської ОДА, Міністерство освіти і науки України за підтримку і турботу про наших дітей. Разом ми робимо важливу справу, створюючи найкращі умови для їх навчання та розвитку!

Далі буде! 💛💙

Максим Козицький 
Oleksandr Kulepin 
Андрій Годик
Юрій Холод 
Олег Паска 
Mariana Dmytriv 

#НРЦСвятогоМиколая #освіта #підтримкадітей #новіможливості #ЛьвівськаОбласнаРада

Немає коментарів:

Дописати коментар