пʼятниця, 27 березня 2020 р.

ПРОГРАМИ ЗАНЯТЬ НА ВЕЛОТРЕНАЖЕРІ

Рекомендації для дітей і батьків.😍
Програма тренувань на велотренажері повинна відповідати рівню вашої фізичної підготовки.
Програма № 1 - Для початківців
3-4 рази на тиждень по 20-30 хвилин. Інтенсивність: 60-70% від максимального вікового пульсу. Частота кроків: менше 50 кроків у хвилину.
Перш за все, варто приділити увагу поступовому збільшенню безперервної активності протягом 20-30 хвилин.
Тільки після того, як ваші тренування стануть безперервними, по 20-30 хвилин, ви можете поступово збільшувати час виконання вправи на рекомендованому рівні інтенсивності.
Даної програми слід дотримуватись протягом перших 6-8 тижнів тренувань.


Програма № 2 - Проміжна
3-5 разів на тиждень по 20-45 хвилин. Інтенсивність: 70-80% від максимального вікового пульсу. Частота кроків: 50-60 кроків за хвилину.
У більшості випадків дана програма буде давати бажані результати, відповідно до цілей тренувань, для основної маси тих, хто займається спортом. Тренування з більш високими параметрами частоти, тривалості та інтенсивності призначені для спортсменів.
Програма № 3 - Для підготовлених
4-6 разів на тиждень по 30-60 хвилин. Інтенсивність: 80-90% від максимального вікового пульсу. Частота кроків: 60-80 кроків за хвилину.
Дана програма рекомендується тим, хто потребує розвитку й підтримки серцево-судинної і дихальної систем.
Як варіант тривалого тренування з високою інтенсивністю може бути тренування з інтервалами, в якому робота з більшою інтенсивністю (з більшою частотою кроків) протягом 30-60 секунд чергується з роботою з меншою інтенсивністю протягом 1-2 хвилин

Немає коментарів:

Дописати коментар