четвер, 26 жовтня 2023 р.

ІІ день Конгресу. IX Міжнародний конгрес зі спеціальної педагогіки і психології "Освіта осіб з особливими освітніми потребами в умовах миру і війни"

Триває робота семи секцій з яскравими потужними доповідями, майстер-класами, тренінгами за різними тематиками у галузі спеціальної освіти, в одній з яких ми також ділимося досвідом. В рамках цього Конгресу дуже чітко простежується взаємозвʼязок теорії та практики. І сьогодні ми мали нагоду особисто поспілкуватися із Віталієм Панком (в.о. академіка-секретаря відділення психології та спеціальної педагогіки, доктор психологічних наук, професор, член-кореспондент НАПН України), Лесею Прохоренко (директор Інституту спеціальної педагогіки і психології імені Миколи Ярмаченка НАПН України, доктор психологічних наук, професор), Olena Chebotarova (завідувач відділу освіти дітей з порушеннями інтелектуального розвитку Інституту спеціальної педагогіки і психології імені Миколи Ярмаченка НАПН України, доктор педагогічних наук). На цих зустрічах окреслили нові напрямки співпраці, роботи над розширенням діючих проектів БП НРЦ Святого Миколая спільно з Національною академією педагогічних наук України. 
Окрему подяку висловлюємо колективу Інституту спеціальної педагогіки і психології імені М.Ярмаченка НАПН України за надану цінну методичну фахову літературу!

Немає коментарів:

Дописати коментар