четвер, 26 жовтня 2023 р.

IX Міжнародний конгрес зі спеціальної педагогіки і психології "Освіта осіб з особливими освітніми потребами в умовах миру і війни"

Хочемо поділитись із Вами останніми приємними подіями, які не пройшли мимо нашого НРЦ😉

👉 Сьогодні, 25.10.2023р., представники "БП НРЦ Святого Миколая" стали учасниками IX Міжнародного конгресу зі спеціальної педагогіки і психології "Освіта осіб з особливими освітніми потребами в умовах миру і війни", який організували та проводять науковці
Інституту спеціальної педагогіки імені Миколи Ярмаченка НАПН України в м. Києві. 
❗Обговорювали найактуальніші проблеми та виклики сьогодення у роботі із дітьми з особливими освітніми потребами, шляхи їх вирішення та перспективи розвитку спеціальної освіти в Україні та у світі в цілому.
👍Цей захід надає унікальну можливість обміну досвідом, вивчення сучасних тенденцій та розгляду проблем і перспектив розвитку спеціальної освіти. 
 
🫶Дякуємо Інститут спеціальної педагогіки і психології імені М.Ярмаченка НАПН України в особі Леся Прохоренко, Віталія Панка, Olena Chebotarova за запрошення та нагоду поділитися інноваційними проектами, що реалізовуються на базі нашого закладу, зокрема, науково-педагогічний експеримент "Освітньо-соціально-культурний центр".
 
❤️Щиросердечно дякуємо Наталія Шелестак, Галина Янко та усім причетним, які підтримали цей проект на старті і продовжують бути нашою опорою в усіх наших починаннях.

📢 PS. Особлива подяка дорогому колективу "БП НРЦ Святого Миколая", які є рушійною силою в реалізації усіх проектів і навіть зараз є надійним тилом, що дає можливість в цей час гідно представляти наш заклад на Конгресі💛💙

Немає коментарів:

Дописати коментар