пʼятницю, 18 серпня 2023 р.

🌟 Завершився вже п'ятий день нашого неймовірного інклюзивного оздоровчого тренінгового табору "Планета мрій" для дітей з особливими освітніми потребами! 🌈

Сьогодні маємо честь представити дуже потужних лекторів, які допомагали батькам отримати відповіді на багато «болючих» питань:

Знайомтеся, наші неймовірні спікери:
👨‍⚕️ Павло Іваненко Pavlo Ivanenko, лікар сімейної медицини та засновник Медичного центру "Здоров'я поруч" Здоров'я Поруч - медичний центр,👩‍⚕️Ірина Іваненко-Лапан Ірина Іваненко-Лапан , керівник ГО «Підтримка поруч» Підтримка Поруч та 👩‍⚕️ Ірина Ходзінська Іра Ходзінська, лікар, провели захоплюючу лекцію про вакцинацію та її важливість.

А це ще не все! 🌸
👩‍🏫 Христина Ткач Христина Ткач, логопед та дефектолог, поведінковий терапевт, розкривала секрети роботи з проблемною поведінкою дітей.
👩‍⚕️ Марина Балганбаєва Марина Балганбаєва, сертифікований АВА фахівець, супервізор, терапіст ESDM, допомагала розібратися з поведінковими труднощами у дітей.
👩‍🔬 Дана Смаль Дана Смаль, психолог та корекційний педагог, ведуча курсів та тренінгів, провела захоплюючий майстер-клас "Виготовлення ляльки мотанки. Терапевтичні розмови про майбутнє".

Ми віримо, що кожен день нашого табору - це незабутні емоції, навчання та зміцнення нашої спільноти. Дякуємо всім лекторам за їхню безцінну підтримку та внесок у розвиток та навчання наших дітей. 🌟

З нетерпінням чекаємо на те, що нам 
принесе наступний день "Планети мрій"! 🚀 
До зустрічі у понеділок! 😉

Немає коментарів:

Дописати коментар