понеділок, 21 серпня 2023 р.

Говоримо про поведінку, комунікацію і внутрішні ресурси⭐️

Сьогодні надзвичайно насичений день для батьків, адже вони навчалися від ранку до вечора! 7 потужних спікерів ділилися досвідом та говорили про поведінку, комунікацію і внутрішні ресурси⭐️

✅СВІТЛАНА КОВАЛЬ, АВА-ІНСТРУКТОР ІВР-ІІ, ЗАСНОВНИЦЯ ПРОСТОРУ ABA-SPACE У ЛЬВОВІ. Тема: "СОЦІАЛЬНА ПОВЕДІНКА" 
✅ЮЛІЯ ЗІНИКЮлія Зіник, СПЕЦІАЛІСТ З НЕЙРОКОРЕКЦІЇ, СЕНСОРНОЇ ІНТЕГРАЦІЇ, ПСИХОЛОГ, СІМЕЙНИЙ КОНСУЛЬТАНТ, ДЕФЕКТОЛОГ, СПЕЦІАЛІСТ В ПСИХОТЕРАПІЇ КТП, КЕРІВНИК "ЦЕНТРУ ДОЗВІЛЛЯ ДІТЕЙ З АУТИЗМОМ ЮЛІЇ ЗІНИК" Центр дозвілля дітей з аутизмом Зіник Юлії, МАМА СИНА З АУТИЗМОМ. Тема: "Я НЕ ОДНА НА ПЛАНЕТІ "ОСОБЛИВА ДИТИНА" 
✅ОЛЬГА РУДА Olia Ruda, КООРДИНАТОР ПРОЕКТУ "TIPPYTALK" ГО "ГОВОРИ!" Говори
✅СОЛОМІЯ АНДРУШКІВ, АСИСТЕНТ ПРОЕКТУ "TIPPYTALK" ГО "ГОВОРИ!" Тема: "ЗНАЙОМСТВО ІЗ ЗАСТОСУНКОМ TIPPYTALK" 
✅ОЛЬГА ЛЕБЕДИНСЬКА Olga Lukach, ЗАСНОВНИЦЯ СТУДІЇ ТВОРЧОСТІ ТА АКТИВНОГО ВІДПОЧИНКУ "СМУГАСТИЙ ЛЕВ" Студія творчості та активного відпочинку "Смугастий Лев", МАМА ПІДЛІТКА З АУТИЗМОМ. Тема: "ВАЖЛИВІСТЬ КОМІНІКАЦІЇ І СОЦІАЛІЗАЦІЇ ДІТЕЙ З ОСОБЛИВИМИ ПОТРЕБАМИ" 
✅ ОЛЕНА КРАСНОСЕЛЬСЬКА, ПСИХОЛОГИНЯ АРТ-ТЕРАПЕВТ СТУДІЇ ТВОРЧОСТІ ТА АКТИВНОГО ВІДПОЧИНКУ "СМУГАСТИЙ ЛЕВ", ВЕДУЧА ГРУПИ ПІДТРИМКИ БАТЬКІВ. Тема: "ЕМОЦІЙНА БЕЗПЕКА БАТЬКІВ, ЯКІ ВИХОВУЮТЬ ДІТЕЙ " 
✅ВІТАЛІЙ СЕМИРОЖКІН Виталий Семирожкин, ЛІКАР-ХІРУРГ, ОРТОПЕД, РЕАБІЛІТОЛОГ Тема: "АДАПТИВНА ПОВЕДІНКА" 

Від щирого серця дякуємо за вашу цінну працю, за те, що ділитеся своїми знаннями та досвідом! Нехай ваш внесок продовжує сприяти позитивним змінам у житті наших дітей! ☺️☀️🌷

Немає коментарів:

Дописати коментар