пʼятниця, 7 червня 2024 р.

Останній день шкільного літнього оздоровчого інклюзивного тренінгового етно-табору «Галицькі пригоди»

 Сьогодні в Багатопрофільному навчально-реабілітаційному центрі Святого Миколая відбувся останній день  шкільного літнього оздоровчого інклюзивного тренінгового етно-табору «Галицькі пригоди» для сімей Херсонщини, які виховують дітей з ООП! 

🏕️💫 Програма табору була надзвичайно насиченою та цікавою: 

🎨 Майстер-клас зі створення декоративного розпису на вазах від Марічка Романюк

📚 Лекторії для батьків: знайомство із застосунком Tippytalk від представників Говори Соломія Андрушків та Анастасія Демчук 

🐦 Майстер-клас з розпису глиняних пташок від Андрій Баховський та Благодійний Фонд Опіка Майбутнього

🐴 Верхова їзда (іпотерапія) для батьків, братиків та сестричок 🎶 Проведення українських гаївок  Свято завершилося урочистим закриттям табору, на якому наші педагоги організували концерт, естафети та танці. 

Діти та батьки з Херсонщини вручили подяку директору НРЦ Наталі Цимбалюк та колективу закладу за організацію та проведення табору. Також діти подарували нам гарний танець, а ще нам подарували чудову садову гортензію, яку ми вже висадили на території закладу 🌸😊. 

Ця гортензія завжди нагадуватиме нам про ці незабутні дні табору та наших гостей з Херсонщини.  Нагадуємо, табір проводиться з метою передачі досвіду проведення інклюзивних таборів на базі ЗЗСО. Дякуємо всім, хто долучився та допоміг зробити цей табір незабутнім! 🙌💙 

🎥 Запрошуємо переглянути відео зі спогадами про наш табір!


Немає коментарів:

Дописати коментар