пʼятниця, 7 червня 2024 р.

Другий день шкільного літнього оздоровчого інклюзивного тренінгового етно-табору «Галицькі пригоди»

 Сьогодні у Багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр Святого Миколая група відбувся другий день шкільного літнього оздоровчого інклюзивного тренінгового етно-табору «Галицькі пригоди» для сімей Херсонщини, які виховують дітей з особливими освітніми потребами. Програма дня була надзвичайно насиченою та цікавою, забезпечуючи і батькам, і дітям незабутні враження та корисні знання.

🌞 Ранок розпочався з тренінгу для батьків на тему «Як встановити контакт з дитиною? Комунікація під час гри. Взаємодія», який провела Софія Куба, логопед-дефектолог, корекційний психолог, співзасновниця ГО «Лоґо». Батьки отримали цінні поради щодо ефективної комунікації з дітьми та створення гармонійної взаємодії через гру.
🌟 Далі, Юлія Зіник, спеціаліст з нейрокорекції, сенсорної інтеграції, психолог, сімейний консультант, дефектолог, спеціаліст в психотерапії з КПТ, керівник центру розвитку “НейроКрок”, провела тренінг «Робота з рефлексами і сенсорикою дитини через фізичні навантаження». Батьки дізналися про методи роботи з рефлексами та сенсорними потребами дітей.
🎨 Для дітей організували майстер-клас з розпису дерев'яних писанок, який провела «Дитяча бібліотека-філія N28» (смт.Брюховичі). Цей захід викликав великий інтерес і захоплення у маленьких учасників.
🧸 Крім того, діти мали можливість спробувати себе у друкуванні іграшок на 3-D принтері, що стало справжнім відкриттям для багатьох.
💃 Особливою подією став танцювальний флеш-моб «Хвилинка українського танцю», який об'єднав усіх присутніх у святковому танці. Враження від танцювальних рухів доповнила іпотерапія, яка принесла дітям не тільки радість, але й користь для здоров'я.
🏛️ Поїздка до Музею народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького стала справжньою пригодою. Діти та батьки насолодилися екскурсією у "Шевченківський гай", де взяли участь у міні-мандрівці, розписі еко-торбинок та розважальних заходах.
Другий день табору «Галицькі пригоди» подарував усім учасникам незабутні емоції та корисний досвід. Завдяки різноманітним активностям, діти та їхні батьки отримали можливість не тільки навчатися, але й весело проводити час разом. Всі учасники з нетерпінням очікують наступних днів табору, які обіцяють бути не менш цікавими та насиченими ❤️

Немає коментарів:

Дописати коментар