понеділок, 10 червня 2024 р.

Знайомство з директором з розвитку спортивних програм ГО "Спеціальної Олімпіади України"

До нас завітав директор з розвитку спортивних програм ГО "Спеціальної Олімпіади України", декан тренерського факультету Національного університету фізичного виховання і спорту України, Гончаренко Євген Володимирович! 🌟

Євген поділився з нами історією заснування та розвитку Спеціальної Олімпіади в світі та в Україні зокрема, розповів про систему роботи цієї важливої організації, основні принципи її діяльності і які можливості вона надає для дітей з особливими освітніми потребами.

Особливо приємно відзначити, що Євген Володимирович висловив бажання, щоб наш заклад став частиною цієї великої родини і брав участь у змаганнях на міжнародному рівні. 🤝 Ми домовилися про співпрацю, і це відкриває нові перспективи для наших учнів.

Ми натхненні гаслом Спеціальної Олімпіади: "Я прагну перемогти. Але якщо не з можу перемогти, то буду завзятим у цій спробі". Це гасло є справжнім символом непохитної волі та рішучості, яке надихає всіх учасників на нові досягнення та перемоги.

Висловлюємо щиру подяку Edward Wayne та Tatjana Trickovic (США) з благодійної місії “The Bridge of Life” (https://www.thebridgeoflife.net) за знайомство з Євгеном і ініціювання участі наших учнів у спортивних змаганнях Спеціальної Олімпіади. 🙏

З нетерпінням чекаємо на нові досягнення та перемоги наших дітей у рамках Спеціальної Олімпіади! 🏅👏

Немає коментарів:

Дописати коментар